Kontaktujte nás: info@cdkl5.sk

Xmas bazár v IBM - 21.-22.11.2017

I tento rok nám umožnila firma IBM zúčastniť sa Xmas bazára (vianočnej charitatívnej akcie), ktorý sa každoročne koná pre jej zamestnancov. Bazár sa uskutočnil na 2 rôznych miestach. Dňa 21.11. v budove Tower 115 a 22.11. v budove Apollo. Naše dobrovoľníčky Katka a Monika predávali krásne ručne vyrobené vecičky, ktoré nám poslalo množstvo dobrých ľudí.
Výťažok z akcie bol spolu 580 Eur, z čoho 280 Eur od zamestnancov Tower 115 a 300 Eur od zamestnancov v budove Apollo.

Suma 500 Eur bude venovaná pre potreby malej Vivien s vážnym metabolickým ochorením, ktorej mama nás žiadala o finančný príspevok na auto, ktoré nevyhnutne potrebujú kvôli vzdialeným presunom dcérky do špeciálnej školy, ktorú bude navštevovať. Zvyšných 80 Eur odkladáme na aktivity nášho združenia.

Súčasťou Xmas bazára bolo i rozdeľovanie vianočných prianí pre našich 11 detí. Čo znamenalo, že zamestnanci si mohli vybrať dieťa, ktoré pod vianočný stromček obdarujú konkrétnym darčekom, ktorý mu urobí radosť, príp. pomôže pri každodennom fungovaní.

Chceli by sme poďakovať Linde Trokanovej a Diane Kraus z IBM, za to, že sme sa mohli akcie na oboch miestach zúčastniť. Veľmi si vážime pomoc oboch dobrovoľníčiek Katky a Moniky. No a najväčšie ďakujem patrí všetkým ľuďom, ktorí darovali svoje ručne vyrobené produkty, aby sme vôbec mali čo na bazárikoch predávať a ďalej nimi pomôcť a tým, ktorí si ich zakúpili.

„Milujem život, pretože mi dal teba. Milujem teba, pretože ty si môj život.“ John Lennon

Kontakt:

CDKL5 Slovakia, o.z.
Guothova 2/E
831 01 Bratislava

tel. č.: +421 908 763 003
email: info@cdkl5.sk