Kontaktujte nás: info@cdkl5.sk

Nadstavbový kurz Bazálna stimulácia - 23.-24.9.2017

V termíne 23.-24.9.2017 sme v Bratislave zorganizovali ďalší Nadstavbový kurz Bazálnej stimulácie, ktorý lektoroval MUDr. Zdeněk Novotný. Účastníci sa okrem predpísaného obsahu dozvedeli množstvo zaujímavých príbehov a skúseností z bohatej praxe lektora. 

Cieľom kurzu bolo rozšíriť teoretické vedomosti, ako aj praktické schopnosti účastníkov, ktoré nadobudli v Základnom kurze. Účastníci absolvovali za 16 hodín širokú obsahovú náplň, ktorá pozostávala nielen z poznatkov vývojovej psychológie, prenatálnych a postnatálnych foriem komunikácie, interakcie a komunikácie v koncepte Bazálnej stimulácie, práce s autobiografickými prvkami pri stimulácii vnímania, pohybu a komunikačných schopností, ale aj vizuálnej, olfaktorickej, auditívnej, orálnej, taktilno-haptickej a orofaciálnej bodovej stimulácie. Na kurze sa poukázalo na potrebu zostavovania individuálnych plánov s ohľadom na individualitu človeka a preberala sa ich štruktúra.

Kurzu sa zúčastnili laici ako i odborníci, t.j. rodičia, psychológovia, lekár, zdravotné sestry, sociálni pracovníci atď.  Otvorený kurz je výbornou cestou ako sa môžu vzájomne účastníci kurzu obohatiť o rôzne profesijné skúsenosti.

„Milujem život, pretože mi dal teba. Milujem teba, pretože ty si môj život.“ John Lennon

Kontakt:

CDKL5 Slovakia, o.z.
Guothova 2/E
831 01 Bratislava

tel. č.: +421 908 763 003
email: info@cdkl5.sk