Kontaktujte nás: info@cdkl5.sk

Bake sale v AT&T - 8.12.2016

Dňa 8.12.2016 zorganizovali zamestnanci firmy AT&T pre naše občianske združenie charitatívnu akciu s názvom Bake sale (predaj koláčov), za čo im patrí naša veľká vďaka a obdiv. Akcia spočívala v tom, že zamestnanci, ktorí nás chceli podporiť, napiekli koláče, ktoré sa potom v rámci firmy predávali za dobrovoľný príspevok. Predávali sa tu cukrovinky od výmyslu sveta - krásne zdobené medovníčky, muffiny, štrúdle, grécky originálny dezert, makové, čokoládové, či ovocné koláče a nechýbali ani slané pochúťky.
Celej akcie sme sa zúčastnili aj my a okrem koláčov sme predávali aj vianočné ozdoby a rôzne iné handmade výrobky, ktoré nám darovali dobrí ľudia.

Výťažok za predaj koláčikov a výrobkov činil 580 Eur, pričom 500 Eur sme sa rozhodli venovať malému Lukovi, ktorý trpí viacerými závažnými diagnózami. Zvyšných 80 Eur použijeme na ďalšie naše aktivity.

Obzvlášť ďakujeme Miroslavovi Pochybovi, vďaka ktorému sa výťažok z akcie zbieral práve pre naše občianske združenie a celému tímu zamestnancov, ktorí celú akciu zorganizovali a boli jej účastní.

 

 

„Milujem život, pretože mi dal teba. Milujem teba, pretože ty si môj život.“ John Lennon

Kontakt:

CDKL5 Slovakia, o.z.
Guothova 2/E
831 01 Bratislava

tel. č.: +421 908 763 003
email: info@cdkl5.sk