Kontaktujte nás: info@cdkl5.sk

Xmas bazár v IBM - 16.11.2016

Ďakujeme firme IBM, že nás pozvala na každoročnú tradičnú akciu Xmas bazár (vianočný charitatívny bazár), ktorá sa uskutočnila dňa 16.11.2016 v jednej z jej budov - Tower 115 pri Eurovei v Bratislave. Predávali sme krásne "handmade" výrobky, ktoré nám podarovalo veľlké množstvo dobrých ľudí. Podarovaný sortiment tvorilo milé oblečenie, šité a hačkované hračky, handmade kozmetika, šperky, dekoračné vianočné predmety, ručne maľovaná keramika a mnohé iné.

Výťažok z akcie 400 Eur venujeme na liečbu a terapie pre 4-mesačného chlapčeka Tobiaska, ktorý len nedávno pribudol do našej CDKL5 rodiny.

Chceli by sme poďakovať Linde Trokanovej a Monike Lackovej z IBM, za to, že sme sa mohli akcie zúčastniť. Veľké ďakujem patrí dobrovoľníčke Kataríne Veneniovej, ktorá sa akcie zúčastnila a bez ktorej by nebolo čo predávať. No a v neposlednom rade ďakujeme celému zástupu úžasných ľudí, ktorí neváhali darovať svoje ručne vyrobené produkty na pomoc dobrej veci a zamestnancom IBM, ktorí si od nás výrobky zakúpili.

  

  

 

„Milujem život, pretože mi dal teba. Milujem teba, pretože ty si môj život.“ John Lennon

Kontakt:

CDKL5 Slovakia, o.z.
Guothova 2/E
831 01 Bratislava

tel. č.: +421 908 763 003
email: info@cdkl5.sk