Kontaktujte nás: info@cdkl5.sk

Charitatívny kalendár 2018

Prvý charitatívny stolový kalendár na rok 2018, ktorý vydalo naše združenie, nesie názov "Malé kamienky farebnej mozaiky". Pokračujeme tak v milom charitatívnom projekte našej partnerskej organizácie Pomocníček, o.z., ktorej sme pomáhali s realizáciou kalendára už po minulé roky.

Témou kalendára sa stala "mozaika". Nevybrali sme ju náhodou. Ide totiž o dielo vytvorené z kamienkov rôznych tvarov, farieb a veľkostí. Každý je jedinečný a stačí trochu kreativity a trpezlivosti, a pre každý tvar sa nájde miesto, aby tak spoluvytváral krásny celok. Každý človek, nech už je akýkoľvek, je dôležitou súčasťou celku a má svoje presné miesto. Spájanie, kreativita, integrácia - to všetko sú kľúčové slová nášho kalendára.
Na fotografiách v kalendári sú vyobrazené portréty detičiek fotené s ohľadom k ročnému obdobiu. Kalendár bol česko-slovenský, lunárny, s týždenným kalendáriom a dostatkom miesta na zapisovanie. Predajná cena kalendára bola 6€/ks.

Celkový výťažok z predaja kalendára prostredníctvom rodičov detí z kalendára, dobrých ľudí, ktorí im s predajom pomáhali a nášho eshopu činil 12.132 Eur. Táto finančná suma bola venovaná 12 deťom s rôznymi zriedkavými genetickými ochoreniami, ktoré boli v kalendári nafotené. Rodičia im z týchto peňazí zafinancujú rehabilitácie, terapie a špeciálne pomôcky. Výťažok z online predaja sa využije na aktivity nášho združenia.

 

„Milujem život, pretože mi dal teba. Milujem teba, pretože ty si môj život.“ John Lennon

Kontakt:

CDKL5 Slovakia, o.z.
Guothova 2/E
831 01 Bratislava

tel. č.: +421 908 763 003
email: info@cdkl5.sk