Kontaktujte nás: info@cdkl5.sk

Cake sale v Amazone - 23.11.2017

Dňa 23.11.2017 sa vo firme Amazon uskutočnila akcia "Cake sale". Išlo o predaj zamestnancami napečených koláčikov, ktorým pre naše združenie utŕžili sumu 914 Eur. Popri predaji koláčov si zamestnanci zakúpili i naše kalendáre, spolu v hodnote 378 Eur. Akciou sa tak podarilo vyzbierať krásnu sumu 1292 Eur. Za to, že sa táto akcia mohla zrealizovať vďačíme vedeniu firmy Amazon, všetkým jej zamestnancom a Zuzke Pjechovej - mamine Martinka z nášho kalendára. 

Výťažok by sme chceli rozdeliť medzi tri ťažko choré deti. Suma za predaj kalendára a časť výťažku z predaja koláčov spolu v hodnote 592 Eur bude venovaná práve Martinkovi, ktorý trpí genetickým ochorením - syndróm mačacieho plaču. Sumu 500 Eur darujeme Lenke s detskou mozgovou obrnou, o ktorú sa starajú starí rodičia. A zvyšných 200 Eur poputuje Zuzke, ktorá má genetické ochorenie - mutácia génu SCN2A.

Zo srdca ďakujeme všetkým, ktorí sa akokoľvek pričinili o organizáciu, či realizáciu tejto akcie.

Poďakovanie od Martinkovej maminy Zuzky Pjechovej:

Mám obrovskú radosť z podpory Amazonu, ktorá sa dostala Martinkovi aj ostatným zdravotne postihnutým detičkám.
V prvom rade som nesmierne vďačná Laure Hounsome, šéfke bratislavského Amazonu, za jej podporu a myšlienku zorganizovať Cake Sale. Ďalej patrí moja vďaka Zuzke Kmeťovej a Petre Glassovej z vedenia za celkovú organizáciu tejto akcie. Veľmi si vážim a ďakujem vedúcej môjho tímu Simi Nagyovej, ktorá ma od prvého momentu v tejto veci podporovala a vydlaždila mi cestu až k Laure. Ďakujem môjmu tímu - môj 22-členný tím zakúpil dokopy 24 kalendárov! Ste úžasní! Ďakujem všetkým kolegom z ostatných oddelení, ktorí napiekli koláče, kúpili si kalendár alebo prispeli do zbierky. Jeden kalendár poputoval dokonca vedeniu v Prahe a jeden až do Seattlu v USA! V neposlednom rade ďakujem aj mojej mamičke a priateľom z Nových Zámkov, ktorí ma nabalili domácimi koláčmi na túto akciu. A tiež mojim dcérkam, ktoré so mnou piekli a roznášali koláče po budove Amazonu. Podpora a ochota nezištne pomôcť Vás všetkých pre mňa veľa znamenajú.

Za Martinka a ostatné detičky ĎAKUJEM!

„Milujem život, pretože mi dal teba. Milujem teba, pretože ty si môj život.“ John Lennon

Kontakt:

CDKL5 Slovakia, o.z.
Guothova 2/E
831 01 Bratislava

tel. č.: +421 908 763 003
email: info@cdkl5.sk