Kontaktujte nás: info@cdkl5.sk

Canisterapeutický víkend pre rodiny 4.-6.11.2016

Veľmi sa tešíme, že sa nám podarilo zorganizovať canisterapeutický víkend pre 5 rodín s dieťaťom s viacnásobným postihnutím. Dňa 4.-6.11.2016 sme si užili spoločné chvíle v útulnom penzióne "Pod Oblazom", v krásnom prostredí Terchovej. 

Deti Amélia, Emka, Samko, Martinko a Natalka sa skamarátili so psíkmi, cvičili na nich, polohovali a nechali sa psíkmi aj lízať.
Terapie so psíkmi prebiehali v spolupráci s canisterapeutmi z občianskeho združenia K-7 Psovodi - záchranári SR zo Žiliny a fyzioterapeutkou Mgr. Hedvigou Szelleovou. Všetkým terapeutom veľmi pekne ďakujeme za ich čas, radosť a trpezlivosť, v mene detí i rodičov.

Sobotňajšie skupinové stretnutie pre rodičov, na tému "Môj bežný deň", pod vedením psychologičky Mgr. Daniely Pikulovej, bolo príjemným spestrením víkendu a malým oddychom pre maminy od svojich ratolestí. Počas víkendu sme sa lepšie spoznali, odovzdali si vzájomne skúsenosti a vyrozprávali sa. 

Tento víkend v hodnote 1300 Eur sa podarilo zrealizovať vďaka financiám z Vašich 2%, ako aj finančnému príspevku pána Milana Sivoka a pani Aleny Kadlecovej, za čo všetkým darcom srdečne ďakujeme.

„Milujem život, pretože mi dal teba. Milujem teba, pretože ty si môj život.“ John Lennon

Kontakt:

CDKL5 Slovakia, o.z.
Guothova 2/E
831 01 Bratislava

tel. č.: +421 908 763 003
email: info@cdkl5.sk