Kontaktujte nás: info@cdkl5.sk

ČSOB nadácia - Zamestnanecký grantový program 2019/2020

Z celého srdca ďakujeme ČSOB nadácii, ktorá podporila prostredníctvom Zamestnaneckého grantového programu 2019/2020 náš projekt s názvom “Pomôžte nám dovybaviť fyzioterapeutické miestnosti pre naše deti” v Dennom centre Gardenia.

Vďaka finančnej podpore 3.000€ sme z grantu mohli zakúpiť pre deti elektronické masérske lehátko, bežiaci pás na nácvik chôdze, polohovaciu sedačku Go to Seat pre najmenšie deti, hojdacie siete na stimuláciu vestibulárneho systému, polohovanie, či vertikalizáciu a dezinfekčný prístroj na čistenie vzduchu do fyzioterapeutickej miestnosti, aby v aktuálnej situácii prebiehajúcej pandémie bolo vytvorené čo najbezpečnejšie prostredie.

Ciele projektu sa naplnili a projekt bol úspešný. Vďaka finančným prostriedkom od ČSOB nadácie sa nám podarilo prehĺbiť stimulačné prostredie pre pohybové aktivity detí s postihnutím. Prostredníctvom fyzioterapeutických, stimulačných pomôcok a dezinfekcie priestoru miestnosti, môžeme umožňovať ešte kvalitnejšie, cielenejšie a bezpečnejšie každodenné účinné rehabilitácie, podporiť správnu stimuláciu senzorického systému, fyzickú zdatnosť a telesnú kondíciu podľa individuálnych potrieb dieťaťa. 

 

 

 

„Milujem život, pretože mi dal teba. Milujem teba, pretože ty si môj život.“ John Lennon

Kontakt:

CDKL5 Slovakia, o.z.
Guothova 2/E
831 01 Bratislava

tel. č.: +421 908 763 003
email: info@cdkl5.sk